تقسیم بندی استارتاپ ها با توجه به حیطه کاری
– دسته اول استارتاپ هایی هستند که با هدف بهبود یک محصول یا یک سرویس وارد بازار می شوند و رقبایی دارند که می توانند با ارائه خدمات بهتر و قیمت کمتر بازار را به سمت خود جذب کنند در این دسته میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کار تا مرحله سود دهی تقریبا قابل پیش بینی و برآورد می باشد (مانند شرکت های ارائه خدمات حمل نقل از جمله تپسی، ماکسیم، دینگ و…).
– دسته دوم از استارتاپ ها با ایده نوآورانه ای وارد کار می شوند و برای رشد و شکوفایی نیاز به سرمایه گذاری های پر ریسکی دارند زیرا ممکن که بار ها با مشکل و شکست روبرو شوند ولی در صورت موفقیت می توانند به صورت نمایی رشد کنند و کسب درآمدی نجومی راه به همراه داشته باشند.
بنابراین استارتاپ ها با توجه به ماهیت منحصربه فردی که دارند سیستم مدیریتی، بازرگانی و استراتژی های متفاوتی را نسبت به کسب و کار های رایج و یا حتی شرکت های بزرگ دارند. پس باید توجه داشت که مدیریت کسب و کار با استارتاپ ممکن است کاملا متفاوت باشد و راه کارهای مورد استفاده برای مدیریت کسب و کار برای یک استارتاپ حتی مخرب باشد. استارتاپ ها می توانند با هدف خود یک روش سودمند برای بهبود وضع و مشکلات اقتصادی که اکثر افراد جامعه با آن درگیر هستند، به همراه بیاورند.
راه اندازی استارتاپ حرفه ای و تخصصی با پیدایش
درباره تجاری سازی ایده چه می دانید؟
درباره واژگان استارتاپی چه می دانید؟
منبع این مطلب آموزشی در پیدایش